Pozor na kopie EMS!

Za poslední dobu a konkrétně v posledních dnech nás kontaktovalo několik nešťastníků s požadavkem na diagnostiku a opravu přístroje značky EMSzero. Bohužel tito nešťastníci dostali a nebo pořídili přístroj od neoficiálních prodejců a z neoficiální distribuce. Tím pádem nemají možnost využít záručních podmínek autorizovaného servisu. Tím hůře, že podle fotografií přístrojů se jedná o jednoznačné padělky přístrojů.

Oficiální distribuce na webových stránkách www.LUNAFIT.cz, dovozce je společnost Altisource s.r.o. pro Česko a Slovensko. 

Jak poznat, že máte kopii? Nebo originál? Na samotném stroji jsou viditelně tyto informace uvedeny. Přístroj je kompletně v českém jazyce. Dokumentace ke stroji odpovídá normám a je plně v českém jazyce. A mnoho dalších prvků, jak poznat kopii a mít jistotu v originál, které vám rádi při prodeji sdělíme. 

Kopii poznáte tak, že je přístroj zakoupen od jiné společnosti než této (Altisource s.r.o.). Není označen dodavatelem a nemáte možnost uplatnit českou záruku s opravou stroje v Česku (Slovensku). A další značící prvky a nedostatky, které přístroji chybí pro identifikaci. 

  • U oficiálního prodejce vždy naleznete nejnovější a nejaktuálnější informace, rady a návody.
  • Nejnovější nabídku přístrojů, které byly právě uvedeny na trh.
  • Aktuální skladová dostupnost a plán naskladnění a doručení přístrojů.
  • Doprava je vždy zdarma.
  • Možnost osobního odběru.
  • Možnost školení.
  • Vystavení certifikátu. 
  • Oficiální showroom s produkty na skladě! 

Velmi důležitá je funkčnost stroje a jeho bezpečnost. Vzhledem k tomu, že napětí ve stroji je velmi vysoké a jeho užívání a aplikace je na lidské tělo, mohlo by se kdykoliv cokoliv zvrtnout v obrovskou tragédii. Proto je nesmírně důležité dbát na správnou funkčnost a originalitu. Originální přístroj má platnou certifikaci a byl podroben přísným laboratorním testům pro svou bezpečnost. 

Kopie přístrojů, které lze sehnat až o polovinu levněji oproti oficiální doporučené ceně originálního stroje sama o sobě napovídá nekalosti a pochybnosti. Takové kopie poté mají padělané certifikáty a celkovou dokumentaci. Jejich zpracování je pochybné. Rovněž se můžete rozloučit s možností opravy v autorizovaném servisu a mnohdy i u samotného prodejce, jestli s vámi bude komunikovat. Pokud se vám zázrakem povede uplatnit reklamaci takového přístroje, mnohdy nastává situace zamítnutí reklamace z různých důvodů a nebo odeslání přístroje do zahraničí, v tomto případě se na několik měsíců rozlučte. Nesmíte zapomínat, že se jedná o kopie, díly nejsou kvalitní a celková kvalita přístroje je žalostné úrovni. 

Originální přístroj od oficiálního spolehlivého prodejce, který zajišťuje i samotný servis a má dostatek náhradních dílů v případě poškození přístroje je schopný přístroj opravit na počkání nebo nejdéle do několika málo dní. 

Pokud si kopii přístroje pořizujete za komerčními účely, mějte na paměti, že ve studiu nebo salonu budete mít kontrolu. Pro to, abyste stroj mohli komerčně využívat, musíte mít správně označený přístroj příslušným označením a zároveň i platnou dokumentaci a certifikaci. Úřady si tyto dokumenty ověřují. Až vám úřad sdělí, že jste kontrolou neprošli, přístroj můžete používat maximálně doma pro vlastní účely a modlit se, aby vám jej nezabavila celní správa. 

Ten největší rozdíl mezi kopií a originálem je v bezpečnosti. Originální přístroje, vůbec než se dostaly do prodeje, prošly měsíci testování v laboratorních podmínkách než dostaly razítko a schválení k použití pro širší veřejnost. U kopie si nemůžete být jisti ničím. Je životu nebezpečná a v případě, že vám ublíží, se jen těžko budete domáhat po prodávajícím, jestli ještě bude k sehnání, po nějaké náhradě. 

Společnost Altisource s.r.o. se přímo podílí na vývoji přístrojů EMSzero a plně spolupracuje s výrobní linkou. Jsme tak jediní, kdo vám nabízí originální přístroj s řádným označením, certifikací, dokumentací a plnou podporou záručního i pozáručního servisu. 

MYSLETE NA VLASTNÍ BEZPEČÍ A BEZPEČÍ SVÝCH ZÁKAZNÍKŮ, NENAKUPUJTE PŘÍSTROJE EMSZERO OD POFIDERNÍCH SPOLEČNOSTÍ (NEKUPUJTE KOPIE)